onsdag den 20. marts 2013

Opskrift På Italienske Morgenboller

Som jeg lovede i det forrige indlæg, kommer her opskriften de lækreste, koldhævede, morgenboller. Denne opskrift, er nok den nemmeste opskrift på boller, jeg nogensinde har prøvet. Opskriften indeholder kun 5 ingredienser, og det tager virkelig ingen tid at lave dejen. Det kræver dog, at man er lidt morgenfrisk, da bollerne skal hæve natten over i køleskab. Jeg vil så sige, at det er det værd;)

Her har I opskriften - God fornøjelse!
 Ca. 12 stk.

Det skal du bruge:
5 dl. lunkent vand
½ tsk. gær
2 tsk. salt
200 g. durummel
400 g. hvedemel

Sådan gør du:
1. Rør gæren ud i det lunkne vand.
2. Tilsæt salt og durummel.
3. Tilsæt hvedemelen lidt af gangen (dejen skal være meget klistret)
4. Sæt dejen i køleskabet natten over eller mindst 8 timer.
5. Sæt dejen på bageplader med to spiseskeer.
6. Bag bollerne i en 200 grader varm ovn (varmluft 180) i 20-25 min.
Inspiration fra Haps!

Følg Viva La Vanilla på Bloglovin'│Følg Viva La Vanilla på Facebook

4 kommentarer:

  1. Er det okay at man putter dem i køleskabet klokken 15.00 eller er det for lang tid? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det passer fint hvis de står i køleskabet fra kl. 15 til næste morgen :)

      //Frederikke

      Slet
  2. Hvor længe kan dejen holde sig. Kan man bruge den flere dage i træk eller kun en enkelt morgen?

    SvarSlet
  3. Hvor længe kan dejen holde sig. Kan man bruge den flere dage i træk eller kun en enkelt morgen?

    SvarSlet