For et par uger siden lagde jeg denne opskrift på müslibarer ud på bloggen. I dag lavede jeg så en ny version af opskriften, som blev rigtig god! Jeg erstattede nogle få ingredienser men andre lækkerier, og her har I den nye opskrift :)
Ca. 14 stk.
Det skal du bruge:
200 g. smør
125 g. rørsukker
5 spsk. sirup
175 g. finvalsede havregryn
150 g. müsli
25 g. hvedemel
100 g. hakkede mandler
Sådan gør du:
1. Smelt smør og rørsukker sammen i en gryde.
2. Tilsæt sirup, og kog massen op.
3. Bland havregryn, müsli, hvedemel og mandler sammen i en anden skål.
4. Bland melblandingen i gryden.
5. Fordel den samlede masse ud i et fad (25x40 cm.).
6. Bag müslibarerne i en 220 grader varm ovn i ca. 20 min.
7. Lad müslibarerne køle af, og skær dem så ud.
Muslibar er altid godt :-) Jeg har tidligere lavet dem her efter en Nigella opskrift.
SvarSlethttp://bybusk.dk/2011/07/29/breakfast-bars/ måske de kan give inspiration til næste version af dine :-)
Hejsa!
SvarSletJeg kan ikke være mere enig! Vil helt sikkert tjekke dit link :)
Knus fra Frederikke
MUMS! Er STOR fan af müslibars.
SvarSletHar altid nogle liggende i skabet.
De er så nemme at have med i tasken på farten, når man ikke liiiiiige får spist morgenmaden eller har glemt at smøre madpakken.
Jeg har også altid en potion stående i mit køleskab;) De er et sikker hit!
SletMange knus fra Frederikke
Hej..
SvarSletJeg har lige prøvet at bage dem af to forskellige portioner, men de vil rigtig gerne smuldre!! Hvad gør jeg ved det!!??