fredag den 1. februar 2013

Opskrift På Knækbrød #2

I september sidste år, udgav jeg en opskrift på knækbrød, og som lovet i mit tidligere indlæg, kommer her en ny forbedret version af opskriften. Opskriften fra tidligere var skam ganske god, men dog ikke lige så god som denne nye opskrift. Disse knækbrød smager fantastisk og er super gode til mellemmåltider i madpakken ;)

Jeg håber I kan bruge opskriften!
 Ca. 12 stk.

Det skal du bruge:
1 dl. vand
½ dl. olie
25 g. havregryn
25 g. græskarkerner
25 g. hørfrø
25 g. sesamfrø
25 g. hakkede mandler
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g. hvedemel

Sådan gør du:
1. Bland alle ingredienserne godt sammen.
2. Kom dejen ud imellem to stykker bagepapir, og rul dejen ud med en kagerulle.
3. Fjern det øverste stykke bagepapir, og kom dejen på en bageplade.
4. Skær dejen ud i firkanter, og bag i en 200 grader varm ovn i ca. 18-20 min.
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar