Her får i opskriften - God fornøjelse!
Ca. 12 stk.
Det skal du bruge:
50 g. gær
5 dl. lunkent vand
½ dl. olie
½ dl. sirup
2 tsk. salt
2 dl. havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
200 g. fuldkornsmel
500 g. hvedemel
1 æg til pensling
Sådan gør du:
1. Opløs gæren i det lunkne vand.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør godt rundt.
3. Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve tildækket i 30 min.
4. Form dejen til ca. 12 boller, og lad dem efterhæve i 15 min.
5. Pensl bollerne med æg, og drys dem med fuldkornshvedemel.
6. Bag bollerne i en 220 grader varm ovn (varmluft 200 grader) i 20 min.
Inspiration fra Amo
Ingen kommentarer:
Send en kommentar